Beylikdüzün’de Su Kaçağını Kamerayla Bulan Firmalar

Beylikdüzün’de su kaçağını kamerayla bulan firmalar arasında başarılı hizmetleri ile bilinen Anadolu Tesisat, son yıllarda giderek arttırdığı su tesisatı teknolojileri ile kırmadan kaçak arama ve tamirat yapan en iyi firmaların başında geliyor. Beylikdüzü gibi İstanbul genelinde her noktada hizmet ağına sahip olan firmamız, yaptığı her işlemi garantili olarak yapıyor. Beylikdüzün’de su kaçağını kamerayla bulan firmalar arasında en iyilerden olan tesisatçı servisi hizmetimiz ile her tesisattaki kaçağı yanılmadan buluyoruz.

Su kaçağı problemi ile karşılaştığınız da seçeceğiniz tesisatçı sizi bu durumdan ya kurtaracaktır ya da her yeri kırarak sinirlerinizin daha çok bozulmasına sebep olacaktır. Anadolu Tesisat olarak su kaçak tespiti için mutlaka uzman bir tesisatçı firmasından yardım almanızı öneriyoruz. Tekrar olası bir problem için geri döndüğünüzde karşınızda muhatap bulmanız etrafa para saçmanızın da önüne geçmiş olacaktır.

 

Su Kaçıran Boruyu Bulan Kameralı Beylikdüzü Tesisatçı Firmaları – Su Kaçağı Nedir? Nasıl Anlarsınız?

Su kaçıran boruyu bulan kameralı Beylikdüzü tesisatçı firmaları denince akla ilk gelen firma olan Anadolu Tesisat’a en çok gelen soruların yanıtlarıyla makalemize devam ediyoruz. Su kaçağı nedir? Nasıl anlarsınız?

Su kaçağı; pis su, temiz su ve sıcak su borularında oluşabilecek herhangi bir sebepten dolayı su sızmalarına su kaçağı denir. Su kaçağını anlamak için, belirtilere dikkatlice bakmak gerekir. Bir çok müşterimizin yaşadığı problemlerin çoğu zaten su kaçağına götüren en önemli belirtilerdir. Peki, su kaçağı belirtileri nelerdir?

  • Bilinmeyen su sızıntıları ve birikintileri
  • Seramiklerin veya fayansların derz boşluklarından su çıkması
  • Tavandan damlayan sular
  • Duvardaki kabarmalar ve pütürlü görüntüler
  • Yüksek su faturalarının gelmesi
  • Su saatinin vana kapalıyken dönmesi
  • Tuvalet havalandırmasından gelen pis kokulu sular
  • Süpürgeliklerin çürümesi
  • Parkeye basıldığında ıslak bir zemine basıyormuş hissi ve su sesi
  • Parke kabarmaları ve küflenmesi gibi bir çok belirti su kaçağının ana belirtileridir.

Peki, su kaçağı neden olur?

  • İnşaat dönemindeyken su tesisatı döşemesini yapan tesisatçı ya da ustanın kalitesiz malzeme kullanması
  • Tesisat borularında yapılan montaj hataları
  • Contanın çok sıkılması veya gevşek bırakılması
  • Yüksek basınçla tesisata giren suların boruları patlatması
  • Tesisat borularının zamanla eskimesi ve dayanıksız hale gelmesi
  • Tesisatı yeniden yaptırdığınızda gerekli sıvama ve silikonlama işlemlerinin yapılmamasından dolayı su kaçakları ile karşı karşıya gelmek mümkün. Bu nedenle, konut ya da iş yeri almadan önce tesisatın basınca dayanıklı olup olmadığını test ettirmelisiniz.
  • Ayrıca, daireye yaptıracağınız dumanla veya suyla yapılan tesisat testleri ile, problemli tesisatı olan daireleri daha almadan tespit etmiş olursunuz. Su kaçıran boruyu bulan kameralı Beylikdüzü tesisatçı firmaları arasında en başarılı firmalardan birisi olan Anadolu Tesisat’tan su kaçağı test hizmeti alarak, tesisatı sorunlu olan daire veya iş yerlerini tespit ettirebilirsiniz.

Beylikdüzü Kaçak Yapan Pis Su Borusundaki Patlağı Bulan Cihazlı Tesisatçı – Su Kaçağını Kırmadan Biz Nasıl Tespit Ediyoruz?

Beylikdüzü kaçak yapan pis su borusundaki patlağı bulan cihazlı tesisatçı Anadolu Tesisat olarak, en uygun fiyatlara kırmadan su kaçaklarını bulma ve tamir etme hizmetini veriyoruz. Konutu ya da iş yerini uzun süre tadilata sokmayacak sistemlere sahip olan ekibimiz, 1-2 saat içerisinde su kaçağını hem tespit ediyor hem de onarımını gerçekleştiriyor. Su kaçıran boruyu termal kamerayla kontrol eden Beylikdüzün’deki tesisat servisi hizmetimiz ile “Su kaçağını kırmadan biz nasıl tespit ediyoruz?” aşağıda sizler için açıkladık.

  • Su kaçağının tespiti için görevlendirdiğimiz ekip arkadaşlarımız yanında getirdiği özel cihazlarımız ile işleme başlarlar.
  • Tesisatın manometre cihazıyla ölçümlenmesinin ardından gelecek sonuçlarda su kaçağının hangi tesisatta olduğunu saptarız.
  • Tesisat borularının geçtiği noktalarda akustik cihazla dolaşan ekibimiz, ses dalgalarına göre işaretleme yaparlar.
  • Termal kamera veya görüntülü cihazlarla kontrol edilen işaretli alanda su kaçağı tespit edilirse, kırma veya sökme işlemine hemen başlanır. Minimum kırma ve pisletme ile su kaçağı yapan boruyu size de gösteririz.
  • Onayınız ardından tesisat borusu değişir veya onarımı gerçekleştirilerek tesisat yeniden teste tabi tutulur.
  • Herhangi bir kaçak bulunmadığı takdirde, tesisat kullanıma açılır.

Beylikdüzün’de su kaçağını kamerayla bulan firmalar arasında ilk sırada gelen Anadolu Tesisat olarak, cihazsız hiçbir firma ile kaçak arama işlemini almamanızı öneriyoruz.

Beylikdüzü Su Sızıntısı Yapan Boruyu Tamir Eden Tesisat Şirketi – Su Kaçağı Tamirat Fiyatları

Beylikdüzü su sızıntısı yapan boruyu tamir eden tesisat şirketi Anadolu Tesisat’a en çok sorulan sorulardan biri de; su kaçağı tamirat fiyatları oluyor. İşte, cevabımız;

Su kaçağı; tek bir noktadan kaynaklanmayan ve büyüklüğü hiçbir zaman eşit olmayan bir tesisat arızasıdır. Su kaçağının tespiti ardından verilecek fiyatlar her daireye veya ofise göre farklılık gösterecektir. Çünkü, tesisatta birden fazla kaçak olabilir, kaçağın yayıldığı alan ve hasarın düzeltilmesi hem işçilik hem de malzeme gerektireceğinden ötürü su kaçağı tamir fiyatları net olarak verilecek bir tutar değildir. Anadolu Tesisat olarak, Beylikdüzün’de su kaçağını kamerayla bulan firmalar arasında en iyi tesisat ustaları ile su kaçıran tesisatın onarımını en uygun fiyatlara yapmaktayız. Yaptığımız her işlemin arkasında durarak, müşteri memnuniyetinizi olası yeniden tesisatın su kaçırmasına karşı sigortalıyoruz.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. İşaretli Alanlar Gerekli *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>